Nickerie, woensdag 19 januari 2005

Doelpuntrijke speelronde veteranencompetitie Nickerie

door Richenel Small

Nieuw Nickerie - Bij de voortzetting van de veteranencompetitie van Sportivo heeft een doelpuntrijke speelronde opgeleverd. Zaterdag zette het  team van Streekziekenhuis (SZN) op het 'Parkterrein' De Ster aan de kant met 4-1, na een ruststand van 2-0. Ravien Changoer, direkteur van het SZN scoorde alle 4 goals voor zijn team, terwijl Devanand Keolie de eer redde voor De Ster. Op zondag walste West 2000 over PAH heen met 6-0.

De andere wedstrijd tussen Interbanken en Fourties werd gewonnen door Fourties met 4-2. Bij rust stond de ploeg al voor met 2-1. Voor de winnende ploeg is er gescoord door Humphrey Soesman, Arthur Braafheid, Reon Braafheid en Percy van Gennip. Aan de andere kant zijn de goals gemaakt door Rawinder Algoe en Dennis Sanmoestam.

Het programma werd op zondag voortgezet. Sidoredjo won in de eerste wedstrijd na een ruststand van 1-0 met 2-0 van Paradise. Frederik Jodiwongso maakte beide doelpunten voor Sidoredjo.  West 2000 nam het hierna op tegen PAH. PAH was kansloos en verloor met groot verschil. Na een ruststand van 3-0, scoorde West 2000 nog eens driemaal in de tweede helft en bracht de eindstand op 6-0. Arno Windzak maakte hattrick (3x), terwijl de spelers Clemens Tjon Kie Sem, Roberto Fraser en Steven Mac Andrew de andere goals voor hun rekening namen.