Nickerie, zondag 20 februari 2005  


Mahawatkhan: Ik ben en blijf VHP’er

door Ashley Lieveld

Nickerie - “Ik ben en blijf VHP’er”. Dit verklaart Leakat Mahawatkhan, parlementariër (NF/VHP), tegenover Times. Leakat zei zich te zullen houden aan een besluit van het hoofdbestuur. Indien de leiding van de partij hem weer voordraagt als kandidaat zal hij het accepteren.

Ook al wordt hij niet voorgedragen bij de komende verkiezing, zegt de parlementarier zich aan de beslising van het hoofdbestuur te zullen houden. Mahawatkhan reageerde naar aanleiding van berichten die de afgelopen dagen in de media verschenen als zou hij van plan zijn de partij de rug toe te keren. Volgens hem zijn er drie personen, die bij hem bekend zijn, in de partij die hem proberen zwart te maken. Hij zegt verder de namen van deze mensen niet te zullen prijsgeven, maar als ze zo doorgaan zal hij eens genoodzaakt zijn dat te doen. Mahawatkhan deelt Times verder mee zich thuis te voelen bij de VHP.

 

Bron/Copyright:

Suriname Times

,14-02-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics