Nickerie.Net, woensdag 29 juni 2005  


 DR- en RR-leden AC achter NF-presidentskandidaat

Geplaatst: 29/06/2005

Paramaribo - Er bestaat geen twijfel dat de 89 districts- en ressortraadsleden van A Combinatie hun stem in de Verenigde Volksvergadering (VVV) zullen uitbrengen op de kandidaten die door NF/ AC en mogelijk ook A1 zullen worden voorgedragen.

Foto: Caprino Allendy

AC-topper Caprino Allendy is er 100 % van overtuigd dat de combinatie deze volle ondersteuning zal krijgen van de AC-kernen. Allendy is niet opgeschrikt van de berichten als zouden tientallen VHP-districts- en ressortraadsleden hebben aangegeven niet te zullen stemmen op de presidentskandidaat van het NF, als deze van de NPS afkomstig is. Een VHP-actiegroep claimt namelijk het presidentschap voor de partij en vindt dat niemand anders dan de VHP’er Kermechand Ragoebarsing moet worden voorgedragen voor deze functie. Allendy heeft geen enkele reden te geloven dat er onder de AC-districts- en ressortraadsleden bezwaren zijn tegen een mogelijke voordracht van een NPS-presidents - en PL-vice-presidentskandidaat.

‘De kernen weten waar wij voorstaan en hebben ons volledig mandaat verleend voor de handelingen die wij plegen in combinatieverband.’ Allendy geeft evenwel toe dat opposanten bezig zijn te beuken op de eenheid die er is binnen de gelederen van A Combinatie. ‘Wij weten vanuit welke hoek deze kwaadwilligen opereren, maar wij verzekeren dat wij alles onder controle hebben’, zegt de AC-topper desgevraagd aan DBS.

Lucille Perica

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,29-06-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics