Nickerie.Net, dinsdag 15 november 2005  


JCI Suriname komt wederom met toptrainingen

Geplaatst: 15/11/2005

Paramaribo - JCI Suriname organiseert in de maanden november en december wederom een serie toptrainingen. Na het succes van het internationale leadership congress, waaraan meer dan 100 participanten deelnamen, zullen wederom top internationale - en Surinaamse trainers meewerken aan dit project. Ditmaal ligt de focus niet zo scherp op leiderschapsontwikkeling, maar op “business skills development”. In dit kader zullen de volgende trainingen worden verzorgd: Mind Mapping (Rafael Diaz-Ganaim – Puerto Rico), Creating your positive attitude (Geno Wanga – Curaçao), Business Negotiating (Arti Gangaram Panday – Suriname) en Strategic Marketing (Dyron Ellis – Suriname). Deze trainingen zullen, anders dan tijdens het Leadership congress, niet op aaneengesloten dagen worden verzorgd, maar verspreid.

De trainingsdagen zijn als volgt:
24 november – 09.00 – 17.00 Mind mapping
28 november – 18.00 – 21.00 Creating your positive attitude
02 december – 17.30 – 22.00 Business Negotiating
03 december – 09.00 – 17.00 Strategic Marketing

Marciano Lie A Young van JCI Suriname gaf door dat de kosten voor deze training USD 150 bedragen, inclusief hand-out, certificaat, voeding en drank. Het is ook mogelijk de modules in delen te volgen naar gelang de belangstelling. Hiervoor zijn er dan ook speciale moduleprijzen vastgesteld. Met het verzorgen van toptrainingen in Suriname wil JCI Suriname haar imago verder versterken naar vooral het bedrijfsleven toe. Eén van de kernactiviteiten van JCI Suriname is dan ook het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling. JCI Suriname biedt hiertoe een uitgebreid trainingsaanbod. De basis van het trainingsaanbod wordt gevormd door een speciaal team binnen de organisatie. Lie A Young zegt dat het trainingsaanbod dan ook erg dynamisch is.

JCI Suriname denkt continu en graag mee als het gaat over “eens iets anders willen” en zodoende verder op te komen in de maatschappij. Voorts wordt het trainingsaanbod regelmatig afgestemd op de trainingsvraag van de leden binnen JCI Suriname, alsook daarbuiten, doelende op het bedrijfsleven en andere actieve organisaties. Er worden regelmatig nieuwe trainingen ontwikkeld en er wordt permanent aandacht geschonken aan het handhaven en verhogen van de kwaliteit van de trainingen en de trainers. Landelijk zijn tientallen JCI -trainers actief, afkomstig uit verschillende Kamers. Later deze maand zal er dan ook voor deze trainers een JCI Excel training worden verzorgd. Het wordt voor het eerst dat zoiets wordt georganiseerd. De voorbereidingen naar dit gebeuren lopen volgens Marciano Lie A Young op wielletjes.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Dagblad Suriname

,15-11-2005

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2005. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics