Nickerie.Net, maandag 24 november 2008

Anushree Mahadew, Nederlands Semi kampioen Taekwondo

Hendrik Ido Ambacht (Nederland) - Op zondag 16 november werd, in Hendrik Ido Ambacht, de Nederlandse nationale kampioenschappen Taekwondo Stijl 2008 georganiseerd door de Taekwondo Bond Nederland, aangesloten bij de World Taekwondo Federation (WTF). De nationale kampioenschappen is het podium waar talenten naar toe werken voor een podium plaats. Een opmerkelijk resultaat op deze kampioenschappen werd behaald door de 9-jarige Anushree Mahadew. In haar klasse 8 – 11 jaar behaalde Anushree de 2de plaats en is zij uitgeroepen tot de semi-kampioen van Nederland. Helaas kwam ze inde finale enkele tiende punten tekort om het kampioenschap te veroveren.

Anushree Mahadew (links), samen met de nummer 1 en 3 op de erepodium.

Anushree samen met haar broer Rahul, die gezien hun talenten, in de toekomst zeker meer van zich zullen laten horen.

De 9-jarige Anushree Mahadew (links), nu semi-kampioen van Nederland in haar klasse 8-11.

Anushree is lid van Taekwondo school Shijak in Den Haag. Haar broer Rahul Mahadew, die ook lid is van Taekwondo school Shijak en reeds meerdere medailles op diverse toernooien wist te bemachtigen, behaalde deze keer helaas geen podium plaats. Anushree heeft haar roots in Nickerie, haar grootouders wonen in de oostelijke polders.