Nickerie.Net, vrijdag 02 januari 2009


Shankar roept Nickerianen op tot verdraagzaamheid

Yolanda Ho Asjoe, 02/01/2009

NIEUW-NICKERIE - "Aan de vooravond van een nieuw jaar is het altijd goed om het afgelopen jaar de revue te laten passeren en na te gaan wat allemaal goed is gegaan en wat gecorrigeerd moet worden." Woorden van districtscommissaris Bhagwatpersad Shankar van Nickerie in zijn evaluatie van 2008. Met massale feesten is afgelopen woensdag het nieuwe jaar ingeluid. In de districtszaal heeft Shankar in een ontspannen sfeer zijn personeel toegesproken.

Volgens hem heeft het bestuur, inclusief alle departementen, het in zijn totaliteit redelijk goed gedaan. Op alle fronten en facetten is administratief en bestuurlijk werk verzet." De infrastructuur heeft 99 procent aandacht gehad" zegt de burgervader. Het overheidsbestuur is aan verandering onderhevig. Een afgeleide daarvan is volgens Shankar de decentralisatie van bestuur en de hervorming van de publieke sektor. Fouten die gemaakt zijn, noemt hij “lessons learned”. "Een bestuur dat geen fouten maakt, kan aangemerkt worden als een bestuur dat niet werkt", aldus Shankar.

Hij hoopt dat in 2009 vooral in verband met de komende verkiezingen een grotere saamhorigheid zal zijn onder de bevolking hetgeen uiteindelijk kan resulteren in een grotere mate van vooruitgang van Nickerie. Er moet harder worden gewerkt om welvaart en welzijn tot grote hoogten te brengen.-.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / de Ware Tijd

02 -01 -2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics