Nickerie.Net, maandag 12 januari 2009


Jongeren Organisatie Paradise en Omgeving bestaat 10 jaar

Nickerie - De Jongeren Organisatie Paradise en Omgeving, Stichting JOPO,  bestaat dit jaar 10 jaar. De Stichting Jongeren Organisatie Paradise en Omgeving (Stg. Jopo) heeft als doel het ontplooien en stimuleren van allerhande activiteiten onder de Nickeriaanse bevolking, in het bijzonder die van Paradise en omgeving. Hiermee tracht de stichting bewustwordingsproces op gang te brengen, zodat jongeren doelbewust kunnen participeren in het sociaal maatschappelijk verkeer en zich daardoor economisch weerbaar kunnen maken. Dit tracht zij te bereiken middels het organiseren van sport- en spelactiviteiten, lezingen, workshops etc.

Momentopname tijdens een van de vele activiteiten in het afgelopen jaar.

Op 23 mei 2008 is er een reorganisatie plaatsgevonden binnen het het bestuur van stg. Jopo. Vanaf deze datum tot december 2008 heeft de stichting tal van activiteiten georganiseerd nl: een zaalvoetbal knock-out, de Jopo Champions League, slagbal knock-outs en volleybal knock-outs.

De stichting heeft binnen deze periode een speeltuin ook opgezet voor de kinderen van het buurt, waarbij de officiŽle opening gedaan is op zaterdag 06 december 2008. Op deze dag had de stichting zoals elk jaar een kinderdag happening georganiseerd, waarbij er gratis cadeautjes aan alle kinderen zijn verdeeld.

De Stichting bestaat op 15 januari 2009, 10 jaar. In verband met dit heuglijk feit heeft de stichting tal van activiteiten georganiseerd in de maand december. Ook voor de maand januari organiseert de stichting tal van activiteiten.

 

 

Een overzicht van het activiteitenprogramma voor Januari 2009:

 

18 januari

1.         Slagbal voor de dames

2.         Zaalvoetbal Knock-out

 

25 januari

1.         Eendaagse Volleybal Toernooi

2.         Eendaagse mini voetbal toernooi (5 tegen 5)

 

29 januari

1.         We gaan naar de 2 kindertehuizen in Nickerie om de kids daar te vermaken met sport en spel. Een Clown gaat mee en de kinderen krijgen gratis eten, drinken en cadeautjes.

 

30 januari

1.         Dokter Tiggelaar uit Nederland geeft gratis medische consultatie: bloeddruk meten, advies gezond leven. Dit in samenwerking met de Dokter van Poli Paradise.

2.         HIV info met als thema; Draken & Dolfijnen samen met Nickerie Aids Team ( NAT ).

 

31 januari

1.         Afsluiting met de Jopo 10th Anniversary Party met live band en djís

2.         Voetbal: Hoofdweg vs Dorp

 

Alle opbrengsten gaan naar een te bouwen tribune op het sportcomplex van de stichting.

 

Meer informatie:

Contactpersoon: De heer R. Gajapersad ( Tel .08558500 )

 

Adres Secretariaat:

Stichting JOPO

Politieweg no. 1

Tel: 08639657 / 0236393

stgjopo@hotmail.com

Paradise - Nickerie

 

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / St. Jopo

11 -01 -2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics