Nickerie.Net, maandag 02 maart 2009


Jonge chauffeur over de kop met wagen
Geplaatst: 25/02/2009

Nickerie -  De jonge autobestuurder B.P. is gistermorgen over de kop gegaan met zijn wagen aan de F.O. Lashleystraat te Nickerie. B.P. die 19 jaar is, reed gisteren tegen half tien vanuit de G.G. Maynardstraat naar de F.O. Lashleystraat. Na beschrijving van een linkse bocht, zou hij de controle over het stuur verloren hebben. Dit had tot gevolg dat hij tegen een van de steunpalen van de EBS terecht kwam en zijn wagen met de vier wielen omhoog op straat eindigde.

B.P. heeft kans gezien om zichzelf in redding te brengen. Hij is wel voor medische observatie per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Dr. L. Mungra Ziekenhuis. Hij mocht na observatie huiswaarts keren. Volgens de persvoorlichter van de Nickeriaanse politie, Shanti Raghoebir, is de schade aan de wagen beperkt gebleven. Gezien de blikschade concludeert de politie dat B.P. niet met een al te hoge snelheid zou hebben gereden.

Als gevolg van de botsing is er ook schade gebracht aan de elektrische kabels. De chauffeur is wel in het bezit van een rijbewijs.

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

25-02-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics