Nickerie.Net, woensdag 01 april 2009


Dodelijk ongeluk biker nog raadsel voor familie
Geplaatst: 01/04/2009

Nickerie -  De dood van de agent van politie Ashwien Sheerbahadoersing aan de vooravond van de Phagwa-viering in Nickerie, is voor de familie nog een raadsel. De familie Sheerbahadoersingh heeft aangehaald dat zij meer openheid wenst te krijgen over de aanrijding vanuit de zijde van de politie. Zo zit ze met de vraag of de bewuste chauffeur die de aanrijding heeft overleefd, getest is op alcoholgebruik en wat het resultaat daarvan is.

De familie zegt dat er in de wagen een elektrische shocker aanwezig was en dat ze wenst te weten waarvoor deze bestemd was. Voorts is aangehaald dat wijlen Ashwien ook twee zilveren halskettingen had met een behoorlijke waarde waaraan een Ohm hanger gevestigd was. Voorts maakt de familie van de overleden biker bekend dat deze verder een horloge ter waarde van driehonderd Amerikaanse dollars aan had. Waar deze spullen na de aanrijding, verdwenen zijn, weet de familie nog altijd niet.

Volgens de familie is er tot dusver niet al te veel gedaan. GPK August Sabajo kon niet veel kwijt, dan aan te geven dat de chauffeur en de andere meerijder reeds uit het ziekenhuis zijn en aan het herstellen zijn. De familie Sheerbahadoersingh kijkt nog altijd uit wat er verder in deze zaak zal gebeuren. Veel verwachten zij niet, maar hoop geven zij niet op. Van de chauffeur weet de familie Sheerbahadoersingh dat hij een genadeloze rijder is en blijft.


Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

01-04-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics