Nickerie.Net, maandag 13 april 2009


Nickeriaanse artsen drukken stempel op Customer Service Awards

Geplaatst: 06/04/2009

Nickerie -  Nickeriaanse artsen hebben tijdens de uitreiking van de vijfde Customer Service Awards in Ballroom Torarica duidelijk hun stempel gedrukt. Hoewel geen enkele arts in aanmerking kwam voor de prijs was hun nominatie in de sectie ‘Professional’ toch opzienbarend. Roeli’s Lighting & Decor won in deze klasse. Uiteindelijk zou Residence Inn Nickerie de Nickeriaanse trots hoog houden. Zij kwam als het meest klantvriendelijke horecabedrijf naar buiten. Dokter Erwin Abel had nooit gedacht dat hij voor de derde keer zou worden genomineerd. Na in 2006 en 2007 te zijn genomineerd, dacht hij dat het was afgelopen, totdat zaterdagavond het tegendeel werd bewezen.

De klantvriendelijkste medewerkster van het afgelopen jaar is Simone Amatgalim van De Keurslager geweest. Belangrijk om te weten is dat in deze categorie alleen werknemers van Midimo Slagerij en De Keurslager waren genomineerd. Amatgalim ging met de hoogste eer naar huis. Na haar nominatie zei ze dat naast haar 18-jarige ervaring, ze de meeste klanten kent.

Bij de categorie Handel was Harry Tjin het meest klantvriendelijke bedrijf, terwijl bij de service-providers Telesur nog net iets klantvriendelijker was dan concurrent Digicel. Van alle indieners mocht Deborah Maynard, een Nickeriaanse, met een gesloten enveloppe naar huis.

Tijdens dit gala bracht Yellow Pages, organisator van de Customer Service Awards, in samenwerking met Telesur een nieuw product op de markt. Klanten kunnen nu een naam of informatie sms’en naar het nummer 8927777 en prompt daarna informatie ontvangen zoals die in de nieuwe telefoongids staat.

Handelsminister Clifford Marica zei voor het uitreiken van de prijs aan Residence Inn Nickerie, dat deze award een stimulans is voor het bedrijfsleven. Het is een uitstekend initiatief om ernaar te streven de klant een excellente service te verlenen.

Gregory Rijssen

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

06-04-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics