Nickerie.Net, maandag 05 oktober 2009


Weg naar Southdrain krijgt anti-slijtlaag
Geplaatst: 03/10/2009

Nickerie - De weg naar Southdrain is reeds over de hele lengte voorzien van de eerste asfaltlaag. Tijdens zijn recent bezoek gaf Plos-minister Rick van Ravenswaay aan dat de weg nog niet helemaal af is om opgeleverd te worden. Hij meende dat de weg nog moet worden voorzien van o.a. wegmeubilair, vangrails, wegmarkeringen en een slijtlaag van vier centimeter.

De aannemer belast met de asfalteringswerkzaamheden is reeds bezig met het aanbrengen van deze slijtlaag. Aan weggebruikers van deze route wordt gevraagd extra alert te zijn en de instructies op te volgen. De slijtlaag of conserveringslaag is een dunne laag die als doel heeft om eventuele scheurtjes en oneffenheden te dichten en daarmee het asfalt te beschermen tegen weersinvloeden.

Danny Jibodh

Bron/Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

06-10-2009

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2009. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics