Nickerie.Net, dinsdag 12 januari 2010

Paradise verbetert positie door overtuigende overwinning op Boca Juniors

NICKERIE - Het is Paradise zondagavond gelukt om in het kader van de 1e klasse competitie van de Nickerie Voetbalbond (NVB) een belangrijke overwinning te boeken op ‘buurtgenoot’ Boca Juniors.

Paradise heeft zondagvond de 2e plaats van de 1e klasse competitie van Nickerie weer ingenomen door een 5-1 overwinning op Boca Juniors. (Timesfoto: Richenel Small).

Paradise startte de wedstrijd met een offensief en na 7 minuten spelen tikte Sergio Hiraman het eerste doelpunt in. Boca Juniors vocht zich terug in de wedstrijd, maar kon vooral op het middenveld geen vuist maken. Toch kwam de ploeg op gelijke hoogte middels een magistrale vrije trap van Lloyd Patterson in de 21e minuut. Kort voor rust werd een aanval van Paradise vanuit rechts goed afgerond door Henk Godlieb en de rust ging in met een 2-1 stand. Na de rust bleek Boca Juniors conditioneel niet meer mee te kunnen en Paradise kreeg een groot aantal kansen. Eerst was het Steven Pawiroredjo die de stand op 3-1 bracht. Daarna scoorde Hiraman nog tweemaal en bepaalde de eindstand op 5-1. Met de hattrick van deze speler staat hij alleen op de topscorerslijst met 13 doelpunten.

Met de uitslag van deze wedstrijd, herovert Paradise de 2e plaats in de competitie. De club heeft nu 20 punten uit 8 wedstrijden. Boca Juniors blijft steken op 11 punten uit evenveel wedstrijden.