Nickerie.Net, dinsdag 12 januari 2010

Santos verplettert Pehchaan opnieuw

NICKERIE – Pehchaan heeft zaterdagavond in het Nickeriestadion een beschamende 0-9 nederlaag geleden tegen Santos. In de 1e ronde van deze competitie won Santos ook al groots met 10-0.

De eerste helft van de wedstrijd, die gespeeld werd in het kader van de 1e klasse competitie van Nickerie, was niet het kijken waard. Pehchaan kon geen voet aan de grond krijgen, terwijl ook Santos het duidelijk liet liggen. Toch gelukte het Santos om op 1-0 te komen via Theodoor Dors. In de 29e minuut ging Santos met 10 man verder, nadat Xaviero Perk vanwege natrappen rood werd gekleurd. De rust ging in met een 2-0 stand middels een goal van Dors in de 43e minuut. Na rust kwam een herboren Santos binnen de lijnen en Pehchaan werd constant in de verdediging gedrukt. Uiteindelijk werd het een vrolijke schiettent, waarbij vermeld mag worden, dat de score hoger kon hebben gelegen als de aanvallers van Santos zorgvuldig waren omgesprongen met de kansen. De goals werden gemaakt door Theodoor Dors (3x), Gavinne Joseph (3x), Romano Young, Ifanildo George en ook de ingevallen Delano Veira deed mij aan het festijn.

Met deze overwinning klimt Santos naar de 2e plaats in de competitie met 19 punten uit 8 wedstrijden. Pehchaan staat op de voorlaatste plaats met 3 punten uit evenveel wedstrijden.