Nickerie.Net, maandag 05 april 2010


Kandidaten BVD/PVF Nickerie vrijgegeven
Geplaatst: 03/04/2010

Nickerie -  Nu de BVD/PVF haar officiŽle kandidatenlijst voor Nickerie heeft vrijgegeven, lijken de kaarten reeds goed geschud te zijn. Zo is bekend geworden dat Soedeshchand Jairam (PVF) namens de combinatie op nummer 1 is geplaatst. Voor de BVD komen de heren Jeetendra Phalai en Dew Jairam op respectievelijk nummer 3 en 2. Rewien Isrie bezet de vierde plaats op de lijst, terwijl Ramsaran Sobhakoemarie uit Wageningen op de 5de plaats staat. Het ligt in de bedoeling dat de nummer 5 vooral moet trekken in de woongebieden Wageningen en Henar.

Met de kandidatenlijst staat het voor de combinatie vast dat zij de mogelijkheid heeft om twee zetels binnen te halen. Het staat nog steeds als een paal boven water dat de landbouwdeskundige Soedeshchand Jairam wil gaan voor de post van minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij. De PVF-voorzitter zegt dat de PVF/BVD samen met 1 Suriname de reus is die goede resultaten zal boeken op 25 mei. Belangrijke zaken die de combinatie wenst te veranderen, liggen op het gebied van landbouw, beheer en behoud van infrastructuur en het verbeteren van het onderwijssysteem.

Jairam ziet niet het Nieuw Front, maar eerder de Megacombinatie als een politieke rivaal. De PVF-voorzitter heeft verder aangehaald dat de invulling op de DR/RR-lijsten al rond is. Nu de verkiezingskoorts zich overal aan het verspreiden is in Nickerie, lijkt het alsof district een van de belangrijkste verkiezingscentra in het land is waar politieke partijen gehaaid zijn op maximale winst.

BVD-PVF Nickerie
1. Soedeshchand Jairam (PVF)
2. Dew Mahabier (BVD)
3. Jeetendra Phalai (BVD)
4. Rewien Isrie (PVF)
5. Sobhakoemarie Ramsaran (PVF)

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

04-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics