Nickerie.Net, zaterdag 24 april 2010


VHP adviseert in Nickerie om te stemmen kandidaat nummer 5: Lekhram Soerdjan

Nickerie -  “Stemt u op 25 mei op Lekhram Soerdjan”, is het stemadvies van de vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) in Nickerie. Voorzitter Ramdien Sardjoe belegde donderdag wijkvergadering te ressort Paradise. Sardjoe adviseerde de VHP’er om hun stem uit te brengen op assembleekandidaat Lekhram Soerdjan. Hij is op de vijfde plaats gekandideerd op de Nieuw Front lijst. Sardjoe hoopt dat Soerdjan groots binnenkomt in het parlement. Als Soerdjan niet via voorkeursstemmen binnenkomt, gaan deze stemmen naar lijsttrekker Kries Matai en Carmelita Ferreira die op de tweede plek gekandideerd is.

Lekhram Soerdjan (in het wit)

De ministers Chandrikapersad Santokhi van Justitie & Politie en zijn collega van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Kermechand Raghoebarsing riepen de Nickerian op om te stemmen op de VHP. Volgens de bewindslieden heeft de VHP voor stabiliteit, veiligheid, verbetering van de natte en droge infrastructuur, verharden van de wegen en andere positieve ontwikkelingen gezorgd. Sardjoe zei dat “een ieder getuige is van wat de VHP allemaal heeft gedaan. Hij somde diverse projecten op die zijn uitgevoerd. “Desondanks wordt er vanuit de oppositie hoek gezegd dat er niets is gedaan in het land”, aldus Sardjoe.

Soerdjan riep de mensen op om zich niet te laten misleiden door allerlei loze beloftes, die politici zullen doen tijdens de verkiezingscampagne. “Met de behaalde winst bij de komende verkiezingen zullen we ervoor zorgen dat het ministerie van Ruimtelijke Ordening Grond- en Bosbeheer in handen van de VHP zal komen. Nu moet er echt een einde komen aan sjoemelen met gronduitgifte”, aldus Soerdjan.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

24-04-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics