Nickerie.Net, dinsdag 04 mei 2010


Nickerie krijgt zijn eerste bowlingbaan

Nickerie heeft zijn eerste bowlingbaan ‘Oribo bowling’ zaterdag in gebruik genomen. Oribo is gevestigd aan de Awinistraat en beschikt over vier banen. Daarnaast heeft het bowlingcentrum een up to date fitness centrum. Manager Glenn Dos Ramos zegt dat hij ruime ervaring van bijkans tien jaren heeft. Hij vertelt dat hij in Paramaribo twaalf banen had. Na een marktonderzoek gedaan te hebben, bleek dat er in Nickerie grote belangstelling was voor bowling, fitness en amusement. Dos Ramos, die ook eigenaar/directeur van Multi Fit in Paramaribo is, zegt dat hij het bowling gebeuren in de hoofdstad stop heeft gezet. “Ik had meer ruimte voor de fitnessclub nodig. Ik wil fitness centrum verder professionaliseren en daarom heb ik de bowlingbanen hier naartoe verplaatst”, aldus de manager.

Dos Ramos zegt dat dit project veel kans van slagen heeft. Hij merkt op dat mensen veel meer bij stil staan dat sporten hart- en vaatziekten vermindert. Voor de bowling moet er per drie kwartieren tussen de 10 en US$15 neergeteld worden. Dos Ramos benadrukt dat een baan door een hele groep gebruikt kan worden. Het bedrag stelt dan weinig voor, aangezien het door de groep gedeeld kan worden. De bowlers zullen instructies krijgen voor zover dat nodig zal zijn. Er zijn computers, waarin de informatie digitaal wordt vastgelegd. Elke beweging op de bowlbaan wordt geanalyseerd.

De aanwezigen mochten gisteren gratis bowlen. Ze waren onder de indruk van het bowlen. Op de openingsdag was Oribo druk bezocht. Haast alle bezoekers probeerden een balletje te rollen om na te gaan hoe goed ze kunnen bowlen.

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

04-05-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics