Nickerie.Net, zaterdag 15 mei 2010


Ramdien Sardjoe garandeert Nickerie stembusoverwinning  

Geplaatst: 10/05/2010

Nickerie -  De VHP verkiezingskaravaan was in het afgelopen weekend in het district Nickerie. Toppers van deze partij hebben hun achterban gisteren toegesproken op het marktterrein. Ondanks de zware regens had zich een enorme mensenmassa verzameld. VHP-voorzitter Sardjoe heeft tijdens zijn betoog erop gewezen dat de VHP gelooft in een opperwezen. De massa die op de been was, is volgens Sardjoe al een bewijs van stembusoverwinning. Naar zeggen van VHP beschikt de partij landelijk over kandidaten waarop de achterban volledig kan vertrouwen dat deze mensen het werk in het parlement zullen doen. Sardjoe ergerde zich wel even aan de steeds terugkerende vraag van rivalen wat zij hebben gedaan in de afgelopen periode. Zo noemde hij de feestdagen Ied Ul Fitr, Holi Phagwa en Arbeidersdag die mede dankzij de VHP en partners zijn gemaakt tot nationale feestdagen, en de ontwikkelingen op de universiteit waar zeker 3500 personen studeren. Ook wees hij op de AOV die oudere burgers ontvangen. Dit alles is volgens Sardjoe zeker een bijdrage van de VHP die zit in Nieuw Front.

Ramdien Sardjoe wees op de aanpak van de drinkwatervoorziening voor Paradise en omgeving, de bouw van een moderne haven voor Nickerie en de geasfalteerde weg naar Southdrain alsook het asfalteringsplan waar wegen in Nickerie niet zijn vergeten.

Na de politieke bijeenkomst heeft de partij de moeders blij gemaakt met geschenken. VHP-lijsttrekker in Nickerie, drs. Kowlessar Matai, wist te vertellen dat de VHP enorm is gegroeid. Hij wees zijn achterban erop dat de macht nimmer in handen mag komen van een stelletje vernietigers. Het geheel kreeg extra sfeer met optredens van de welbekende Surinaamse artiest Kries Ramkhelawan die ook de speciaal gecomponeerde VHP strijd tunes live ten gehore bracht. Ook de VHP soundtruck die door de straten reed, kreeg veel belangstelling. Op vrijdag 21 mei zal de Nieuw Front-karavaan haar laatste massameeting in Nickerie houden.


Danny Jibodh


 

Bron / Copyright:

Nickerie.Net / Dagblad Suriname

15-05-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics