Nickerie.Net, maandag 14 juni 2010


Negen-jarige jongen verliest leven in het verkeer
Geplaatst: 14/06/2010

Nickerie - De negen-jarige Yash Jagdew verloor vrijdagavond het leven. Hij werd aangereden op de hoek van de Kaolanstraat en de Awinistraat in Nickerie. De bestuurder van de Mitsubishi dubbelcabine, N.R., sleepte het slachtoffer een aantal meters over de weg. De bullbar van de terreinwagen was fataal voor het jongetje. Hij kreeg een slag aan zijn hoofd en overleed kort daarna.

De arts Erwin Abel, die in de buurt was, stelde de dood vast. De moeder van het slachtoffer vertelde schreiend aan het publiek dat haar zoon stroop lustte. Hij besloot de stroop te halen bij de supermarkt op de hoek. Het is hem niet gelukt om de stroop te kopen noch te drinken, want hij overleed vlak bij de supermarkt. Omstanders waren geschokt door het ongeluk en het verdriet van de moeder beroerde vele harten.

Ooggetuige Norman Jabini zei dat hij aan de overkant op een verjaardagsfeestje was. Hij zag de jongen nog oversteken, maar werd halverwege de straat onderschept door de terreinwagen en meegesleurd. Hierna hoorde Jabini de enorme klap. Hij zei dat de bestuurder met een hoge snelheid reed. De bestuurder is verhoord op het politiestation. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

(Wanita Ramnath)

Bron:

Nickerie.Net / NSS

14-06-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics