Nickerie.Net, dinsdag 29 juni 2010


Somohardjo: MC heeft geprobeerd 3 PL-toppers om te kopen

Paramaribo - De gekozen parlementariėrs: Ronny Tamsiran (Commewijne), Soetimin Marsidih (Nickerie) en Dieppakkoemar Chitan (Saramacca) zijn volgens partijleider van Pertjajah Luhur, Paul Somohardjo benaderd om over te lopen. "Er werden functies en geld aan ze aangeboden als ze naar de Mega Combinatie zouden overlopen", zegt Somohardjo aan NSS.

Somohardjo zegt dat alle leden van zijn partij voorzien zullen worden van een recorder. Zodra ze worden benaderd met omkooppraktijken, zal dit getaped worden. Dan zullen we deze beschikbaar stellen aan de pers. Er zal ook aangifte gedaan worden bij de politie.

Een zekere Gokoel is geļdentificeerd, als een van de mensen die probeerde de PL-toppers om te kopen. "Hij belde naar Abrahams om af te stemmen", aldus Somohardjo. NDP-topper Ramon Abrahams zegt desgevraagd aan NSS dat "het een grove leugen is dat ik iets te maken heb met omkooppraktijken. Ik weet niet wie Gokoel is. Deze verhalen worden verteld om de aandacht af te leiden van het monsterverbond dat diep in de nacht gesloten is met het Nieuw Front. Er wordt alleen maar verwarring gezaaid, maar het gaat ze niet helpen", aldus Abrahams.

Bron:

Nickerie.Net / NSS

29-06-2010

WWW.NICKERIE.NET

E-mail: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics