Nickerie.Net, zondag 07 november 2010


Sectie Nickerie Nieuw Suriname ontevreden

PARAMARIBO – In gesprek met GFC Nieuws vertelt Naveen Tewarie, hoofdbestuurslid van de politieke partij Nieuw Suriname, tevens coördinator van sectie Nickerie, dat de DR en RR Leden van Nickerie ontevreden zijn. Er zijn afspraken gemaakt en nu blijkt dat de partij niet als zodanig geaccommodeerd is als andere coalitieleden. Ook is de sectie in Nickerie niet zo tevreden met het beleid dat gevoerd wordt door de minister van Openbare Werken & Verkeer.

Dit ministerie was in principe toegewezen aan Nieuw Suriname. Uiteindelijk is het ministerie door de NDP naar zich toegetrokken met dien verstande dat Nieuw Suriname mede zeggenschap zou hebben. Hiervan is niets gebleken. De minister bepaalt zijn eigen koers en betrekt Nieuw Suriname niet in zijn besluitvorming. Nickerie kijkt met argus ogen uit naar de komende besprekingen met de president.

Tewarie: “ Zoals door DNA lid Lachman gezegd is: wij hebben een gentleman agreement met de president. Wij willen weten wat er gebeurt. De DR en RR leden zijn in beroering. We zijn ook niet tevreden met de handelingen van de minister van OW & V. Zogenaamd is het ons ministerie, maar wij hebben daar niets te zeggen. We wachten de gesprekken af om vervolgens een besluit te nemen welke stappen wij zullen ondernemen.”

Bron / Copyright:

Nickerie.Net /GFC / Fos Network

05-11-2010

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2010. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics