Nickerie.Net, donderdag 19 januari 2012


Landelijk uitwisselingsprogramma dr-leden in Nickerie

Nickerie - Voor het eerst in de geschiedenis van Suriname komen districtsraadsleden van het gehele land in het weekend bij elkaar. Het district Nickerie treedt op als gastheer tijdens deze unieke gelegenheid.

Edgar van Genderen, woordvoerder van de districtsraad in Nickerie legt uit dat dit bezoek plaatsvindt in het kader van een landelijk uitwisselingsprogramma tussen districtsraadsleden.

Samenwerking uitdiepen Eerder zijn vertegenwoordigers van de districtsraad van diverse districten reeds tweemaal uitgenodigd door voorzitter Jennifer Geerlings-Simons van De Nationale Assemblee om de districtsbegrotingen toe te lichten. Tijdens deze sessies is gebleken dat er grote raakvlakken bestaan over de verbeterpunten in de diverse districten.

Er zijn gezamenlijke standpunten over de rechtspositie van dr-leden in het algemeen. Vanwege de vele overeenkomsten leek het ideaal om een goed geolied communicatienetwerk op te zetten. Onderlinge kennismaking, maar ook kennis van diverse specifieke elementen van elkaars district bevordert de kwaliteit van prestatie. Bezoeken aan de districtscommissaris, de openbare markt en productiebedrijven staan op schema. Ook is ruimte ingebouwd voor uitwisseling van constructieve ideeŽn. Het initiatief om de uitwisseling te organiseren is genomen door de districten Marowijne en Nickerie.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

18-01-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics