Nickerie.Net, zondag 04 maart 2012


Zoon van ondernemer aangevallen in Nickerie

De zoon van ondernemer Mahinderpersad Goedar in het district Nickerie is vrijdagavond aangevallen door tot nog toe onbekende mannen. De jongeman Akash Jagroep, kwam vrijdagavond omstreeks 23.00 uur thuis, nadat hij zijn servicestation had afgesloten.

b178e92221f17b44f469dfaf7acf902b.jpg

Beschadigde auto

Terwijl hij kwam aangereden, zag hij bewegingen op het achterste deel van het erf. Hij reed met zijn auto naar achteren, stapte uit en probeerde in het licht van een flashlight te onderscheiden wie het was. Plotseling werd hij aangevallen door een man en terwijl hij in een gevecht verwikkeld raakte, verscheen een tweede belager. Deze riep zijn maat toe om op te schuiven.

Schoot op auto Jagroep schoof eveneens op en de tweede man schoot op de auto. Beide mannen waren gemaskerd. Na hun daad vluchtten ze met een gereedstaande boot via de steiger van de ondernemer. Goedar woont langs de Nickerierivier.

Vader Goedar zegt aan Starnieuws aan dat hij vanaf december vorig jaar wordt bedreigd. Deze bedreigingen zijn gestart vanaf een houtkapbedrijf houttransporten binnenhaalt via zijn steiger. De bedreigingen geschieden via sms. De politie is op de hoogte gesteld hiervan en heeft de zaak in onderzoek.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

04-03-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics