Nickerie.Net, zondag 25 maart 2012


UCC kampioen Jeugd Cricket Competitie 2011

De Cricket Bond Nickerie (CBN) heeft zaterdag de Jeugd Cricket Competitie afgesloten. Dit gebeurde met de wedstrijd de United Cricket Club (UCC) tegen Flamingo Cricket Club (FCC). Er deden vijf verenigingen mee in de jeugdcompetitie.

Het team van United Cricket Club met de prijzen.

UCC en FCC hadden tot voor de finale alle wedstrijden gewonnen. Het is de eerste keer dat UCC meedeed aan de competitie en gelijk beslag wist te leggen op het kampioenschap; FCC werd semi kampioen. UCC heeft vier wedstrijden gespeeld en alle vier werden in winst omgezet, terwijl FCC drie heeft kunnen winnen en de laatste moest overlaten aan de kampioen.

Prijzen UCC won de toss en stuurde FCC aan bat. De club maakte 112 runs in 20 overs waarbij Julian Kitram de topscoorder werd met 32 runs. UCC ging aan bat en maakte 113 runs voor verlies van 7 wickets in 18.3 overs. Akram Razack werd topscoorder bij UCC met 51 runs. Hij pakte 4 wickets in 4 overs en gaf 12 runs weg. De wedstrijd werd beslist in 18.3 overs. De umpires van de wedstrijd waren Mahinder Nirhu, Richi Achaiber en Shantiperkash Changoer.

Bij de prijsuitreiking kregen de kampioen, semi kampioen, beste batsman en beste bowler van de competitie een prijs. Als beste batsman is uitgeroepen Julian Kitram van FCC. Hij maakte in de hele competitie 178 runs. Als beste bowler werd Akram Razack van UCC. Hij heeft 9 wickets gepakt en slechts 27 runs weggegeven. De voorzitter van de Cricket Bond Nickerie bedankte de jongeren, de ouders en ook de begeleiders van de verenigingen over hun discipline bij de wedstrijd. Hij maakte ook bekend dat later in dit jaar de Internationale Junioren competitie in Nickerie gehouden zal worden waaraan ook deze junioren zullen participeren.

Edgar van Genderen

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

25-03-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics