Nickerie.Net, maandag 23 april 2012


Nickerie Marina een welkome kwaliteitstouroperator in de Nickeriaanse wateren

Nickerie - Sinds kort is Nickerie een touroperator rijker geworden,  die zeer gevarieerde diensten aanbied in de wateren van Nickerie. Het bedrijf opereert onder de naam Nickerie Marina en onderscheidt zich door avontuurlijke trips naar de meest uiteenlopende uiteinden van Nickerie, alles zoveel mogelijk volgens Europese kwaliteitsnormen.

Nickerie Marina is een samenwerkingsproject van Nickerianen uit binnen- en buitenland. Ze hebben hun krachten gebundeld om een mooi bedrijf op te zetten, die de toerist op een aangename manier vermaak kan bieden. Nickerie Marina is ook een bundeling van lokale vaardigheden en kennis en zakelijke management skills uit Europa. Hierdoor kunnen buitenlandse toeristen een serviceniveau verwachten, dat ook in hun thuisland gewend. Op de recent gehouden opendag heeft de Nickeriaanse bevolking onder genot van een hapje en een drankje kennis kunnen maken met de crew van Nickerie Marina. Hierbij hebben bezoekers proefvaart kunnen maken en zich nader laten informeren over de uitgebreide diensten van Nickerie Marina.

De oprichters van Nickerie Marina zijn geboren en getogen Nickerianen die dit district een warm hart toedragen. Ze werpen zich op om het district te helpen af te komen van het 'saaie' imago en willen de bewustwording vergroten dat alcohol lang niet de enige vorm van vermaak is. Het district heeft veel natuur te bieden en Nickerie Marina wil zowel de lokale bevolking als toeristen vermaken met diverse attracties op het water.  Dit bedrijf biedt een uitgebreid pakket aan watersportactiviteiten, zoals Waterskien, Ringo ride, Banana Ride, etc. Ook biedt Nickerie Marina  tours, trips en vistochten naar bestemmingen zoals Bigi Pan, MCP Kanaal gebied, Apoera, Oreala en Wonotobovallen. De activiteiten zijn gericht zowel op individuen als hele gezinnen. Ook is er aandacht voor de jeugd en studenten door hun perspectieven te bieden op alternatieve ontspanning, zodat zij minder reden hebben zich te gaan vervelen in hun vrije tijd.

Nickerie Marina heeft zich ook ten doel gesteld om meer toeristen naar Nickerie aan te trekken voor haar gevarieerde diensten. Voor de wateren wordt onder anderen gebruik gemaakt van een mooie, luxe, ruime en veilige sportboot, voorzien van diverse watersportartikelen. Nickerie Marina hanteert strenge veiligheidsvoorschriften en beschikt over diverse veiligheidsvoorzieningen. De boot heeft een zeewaardigheidskeuring en is door zijn speciale uitvoering onzinkbaar.

Voor meer informatie, bezoek de website: www.surinametouristservices.com

In het Nickerie kan contact opgenomen worden met de heren Mahadew

Adres: Uitbreiding Paradise I, nr. 274 Paradise / Nickerie / Suriname

Tel: 0031650284296 (NL) 005978505460(SR) 005978525970(SR)

Facebook: Nickerie Marina

E-mail: info@surinametouristservices.com

 

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net

23-04-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics