Nickerie.Net, woensdag 02 mei 2012


Waarom wordt oom Robert niet gereshuffeld ?

Door het uit de coalitie zetten van de politieke partij BEP komt de A Combinatie nu uit op 5 zetels. Vicepresident Robert Ameerali werd voorgedragen door de A Combinatie( door ABOP om specifiek te zijn). De huidige coalitie bestaat uit MC, VA en A Combinatie. Omdat MC de meeste zetels heeft is het logisch dat zij in 2010 de president voordroegen. En omdat in 2010 A Combinatie na de MC de meeste zetels heeft mochten zij de vicepresident voordragen.

Nu is het zo dat in deze coalitie na de MC de VA van meneer Somohardjo de meeste zetels heeft, want 6 is meer dan 5. Volgens de eerder genoemde redenering zou dus de VA nu invulling moeten geven aan de post van de vicepresident. Vandaar de vraag: Waarom wordt meneer Ameerali niet gereshuffeld? .

Natuurlijk zal Ameerali niet ontslagen worden als VP, maar ik wil deze informatie gebruiken om mensen te herinneren dat het de A Combinatie was die Ameerali heeft voorgedragen als vicepresident. Maar ik heb niet het gevoel dat Ameerali lid is van de A Combinatie.

Waarom zien wij dat Ameerali nooit participeert bij belangrijke kwesties van AC ? De amnestiekwestie bijvoorbeeld. Vanwege de oorlog in de jaren 80 ligt de amnestiekwestie extra gevoelig bij de achterban van AC. Waarom participeerde Ameerali dan niet bij het overleg en de besprekingen van de amnestiekwestie? Vicepresident of niet, hij blijft een AC topper (als hij dat niet was zou hij niet zijn voorgedragen om VP te worden).

S. S.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / Ingezonden / FOS Network

02-05-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics