Nickerie.Net, woensdag 06 juni 2012


Doekhie is slachtoffer van zijn eigen brein

De afgelopen weken heeft Rashied Doekhie, bestuurslid van de NDP tevens parlementslid, via de verschillende media zeer grof, beledigend en denigrerend uitgelaten over de voorzitter van de VHP, de oppositie en de Hollanders. Dit gedrag van Rashied Doekhie zou ik kunnen typeren als: narcisme, megalomanie of psychopathie. Echter heb ik voor de eerste 2 gekozen omdat de kenmerken van deze persoonlijkheidsstoornissen niet veel van elkaar verschillen. Hij is slachtoffer van zijn eigen brein.

Doekhie moet zelf ervoor waken dat zijn eerste 2 persoonlijkheidsstoornissen niet omslaat in psychopathie, derhalve moet hij spoedig een pshyciater raadplegen voordat het te laat is. Narcisme: Op het eerste gezicht heeft een narcist een zeer sterk gevoel van eigenwaarde en straalt zelfvertrouwen uit. Vreemd genoeg is echter het tegendeel het geval. Narcisten hebben, meestal onderbewust, juist weinig gevoel van zelfwaarde en compenseren dit door zich als beter of belangrijker dan anderen te beschouwen, zoals dat het geval is met Rashied Doekhie.

Megalomanie: Wie megalomaan is, ziet zichzelf als belangrijker of machtiger dan zijn omgeving of schrijft zichzelf bijzondere talenten toe. Soms is megalomanie een uiting van een sterk gevoel van eigenwaarde, maar de oorzaak kan ook zijn dat iemand zichzelf eigenlijk minderwaardig, onbetekenend of onbelangrijk vindt. Over het algemeen liegen psychopaten ook heel veel, en moeiteloos, kunnen wel grote woorden gebruiken, maar de betekenis van hun woorden is bijna niets. Alle kenmerken van deze gedragsstoornissen vinden we terug in het gedrag van Rashied Doekhie. Rashied Doekhie heeft ook karaktermoord gepleegd.

Karaktermoord: fatale en welbewust gepleegde aanslag op iemands goede naam door te liegen bedriegen, laster, valse beschuldigen. In het kort: iemands goede naam ‘vermoorden’. Deze onbeschofte man zet altijd een grote mond op tegen politieke tegenstanders, en daarom is hij een keertje flink afgestraft voor zijn wangedrag door Somohardjo en Brunswijk, nu mede coalitieleden. Rashied Doekhie is nog steeds bezig zijn wonden te likken, net als van een gewonde grote kat.

Van zijn baas Bouterse moet Rashied Doekhie zich koest houden, anders krijgt hij weer rake klappen en trappen van Somohardjo en Brunswijk of wellicht ook van Bouterse. Hij kan ook niet tegen de schenen van Brunswijk en Somohardjo schoppen, want zij kunnen de regering als een kaartenhuis in elkaar laten storten. Deze gefrustreerde en manisch-depressieve ‘politicus’denkt dat hij de hele wereld alleen aan kan, echter beseft hij niet dat hij hiermee zichzelf onsterfelijk belachelijk maakt.

Mensen als Rashied Doekhie zijn net als roofdieren, ze vertonen vaak impulsief gedrag. Ze weten, wie ze hun prooi moeten maken, echter loopt het meestal verkeerd af, ze worden zelf prooi van anderen. Zoals eerder gezegd is Rashied Doekhie slachtoffer van zijn eigen brein. Wellicht heeft hij in zijn jeugd een trauma opgelopen. Soms gedraagt hij zich als een psychopaat, weliswaar vermoordt hij geen mensen, echter ‘vermoordt’ hij wel de goede naam van eerbare burgers. Rashied Doekhie zei dat Nederland alleen maar rotte aardappelen en sneeuw heeft.

Om maar even de spiegel voor te houden: Wat doet zijn dochter Chantal in Nederland? Waarom laat hij zijn dochter Chantal genieten van de rotte aardappelen en sneeuw van die Hollanders? Waarom stuurt hij zijn dochter niet bij president ‘Obiamang’ van Equatoriaal-Guinea om van het goud en olie te genieten?  Hij kan zijn dochter ook sturen naar Cuba, daar kan ze wellicht genieten van suiker. Bouterse en Doekhie noemen zich grote nationalisten, ze moeten niets hebben van de Hollanders, echter worden de Holllanders toch stiekempjes via de achterdeur binnengebracht om voor de regering te werken.

Hierbij noem ik de namen van: Ballast Nedam, MNO Vervat, Advies en Management Bueau BMC, Klinker, uit onvrede inmiddels vertrokken. Doekhie noemt de oppositie redi musu, staatsvijand en zegt verder dat ze onmenselijk zijn. In feite zijn Rashied Doekhie, Bouterse en consorten de grootste redi musu’s, ze zijn de onmenselijke leeghoofden. Alles wat in dit land fout gaat schuiven zij in de schoenen van de oppositie en Nederland. Ik las op facebook dat Doekhie en Bouterse blanke haters zijn, maar toch wordt er stiekempjes met de Hollanders gewerkt.

Wie zijn dan de redi musu’s en staatsvijanden? Ja, u kent ze allemaal, namelijk de coalitieleiders en consorten. Je ziet en merkt heel duidelijk dat Rashied Doekhie gewoon uit zijn nekharen kletst. Bewust verspreidt hij via de media geruchten, die de toets van de feiten niet doorstaan. Het is een vorm van gedrag dat wordt gekenmerkt door een obsessie met de persoon zelf (vaak het uiterlijk), egoďsme, dominantie, ambitie en gebrek aan inlevingsvermogen.

Om zichzelf in stand te houden verzint Rashied Doekhie diverse soorten waanzin, hij verpakt een grote leugen in een kleine waarheid (aforisme). Om goed te schijnen is Rashied Doekhie bereid tot alle kwaad. Hij is net als een Coloradokever, die heel veel schade kan richten aan de samenleving, derhalve moeten we dit kwaad bestrijden. Rashied Doekhie maak je zichzelf niet tot een ezel, want anderen gaan op je rug klimmen en dan moet je niet kwaad worden.

Tot slot. Laat Doekhie en Bouterse een peiling houden onder het volk en haar vragen welke nationaliteit ze wilt opteren: de Surinaamse of Nederlandse nationaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat 75% van het volk de Nedelandse nationaliteit zal verkiezen boven de Surinaamse. Derhalve moet Rashied Doekhie via de media geen onzin spuien en de samenleving misleiden.     

Naipal.A.I

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / Ingezonden

06-06-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics