Nickerie.Net, maandag 02 juli 2012


Huis te Nickerie in vlammen opgegaan na echtelijke ruzie bewoners

Man slachtoffer pesterij door echtgenote

Nickerie - Een huis is dit weekeinde te Nickerie in vlammen opgegaan na een echtelijke ruzie van de bewoners. Het zou gaan om ene Orban Jackson en Melissa H. Omstanders hebben niets uit het pand kunnen kunnen redden. De schade is enorm en er bestaat onduidelijkheid of de woning was verzekerd tegen brandschade.

Jackson is in het het dagelijks leven grasmaaier. Volgens informatie van enkele buren, zou de man vaker gemolesteerd worden door zijn vrouw. Gisteren, zaterdag 30 juni, was het weer raak. Rond negen uur ‘s avonds kreeg het echtpaar voor de zoveelste keer ruzie. Volgens Mahinder, een buurman, ontstond de brand kort nadat H. – na de ruzie – de woning had verlaten. De vrouw is sindsdien spoorloos.

Jackson benadrukt tegenover kennissen, hoewel hij een man is, slachtoffer te zijn van huiselijk geweld. In dat kader heeft hij vaker aangifte gedaan bij de politie.

Het Bureau Slachtofferhulp zou, aldus GFC Nieuws, kort geleden een kind van het stel wegens ondervoeding en mishandeling uit huis geplaatst hebben. De man, die al zijn bezit kwijt is, hoopt nu op hulp van de gemeenschap. ‘Als ik tenminste een grasmaaimachine kan kopen, ben ik geholpen want daarmee kan ik mijn geld verdienen’, aldus Jackson.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / GFC

02-07-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics