Nickerie.Net, dinsdag 30 oktober 2012


VHP doneert pakketten aan bejaardentehuizen

Nickerie - De seniorenburgers van de bejaardentehuizen Rust en Werk, Huize Francis en Pawan Dhaam hebben pakketten mogen ontvangen van de VHP. Het gaat respectievelijk om 14, 25 en 18 pakketten voor het Ied Ul Adha feest. De pakketten zijn voorzien van levensmiddelen en toiletartikelen, zegt parlementariër Lekhram Soerdjan (VHP/Nieuw Front) aan Starnieuws.

14dfcfac80ae9d224ab8f9084d9e258c.jpgVHP-assembleelid Lekhram Soerdjan doneert pakketten aan seniorenburgers.

Deze bejaardentehuizen zijn in het district Nickerie gevestigd. Volgens Soerdjan ligt het in de bedoeling om deze bejaardentehuizen vaker in deze vorm te ondersteunen voor het goede werk dat ze verrichten. De tehuizen zijn over het algemeen op zichzelf aangewezen en worden niet ondersteund door de overheid.

Soerdjan merkt op dat de voorzitter Chan Santokhi, vaak heeft aangegeven dat de VHP meer dan een politieke partij is. “Naast de politiek houdt de partij zich bezig met culturele-, sport- en educatieve activiteiten”, stelt Soerdjan. De volksvertegenwoordiger benadrukt dat het offerfeest het respect en waardering van alle bevolkingsgroepen krijgt en niet geloofsgebonden is. Het vlees wordt ook aan niet-moslims verdeeld. De onderlinge vrede en respect voor elkaars geloof en cultuur hebben, bevordert de eenheid en broederschap in de gemeenschap, meent Soerdjan.

Wanita Ramnath

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/NSS

30-10-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics