Nickerie.Net, zondag 04 november 2012


Ingezonden - Dit moet u weten!

Paramaribo - De schrijver van dit ingezonden stuk heeft U er al vaker op gewezen hoe deze regering aan kiezersbedrog doet. Luchtkastelen bouwen, zichzelf verrijken en voor de rest, lak hebben aan het kiezersvolk. Terwijl de mensen in Commewijne bezig zijn te verzuipen, zijn er leden van DNA, die vrolijk de wereld rondreizen op kosten van de kiezer zijn/haar belastinggeld. Nauwelijks terug uit de VS en Panama om op zoek te gaan naar steun (advies) voor een “zgn. waarheidscommissie” betreffende de decembermoorden op onschuldige weerloze burgers, die op de koop toe op één na Surinamers waren, vertrok die papegaai uit Para wiens naam met P van prul begint, weer op reis. Wat geniet deze papegaai parlementariër om zich steeds weer vet te mesten met daggelden (belastinggelden) die van de kiezers zijn.

Deze daggelden zijn, zoals we weten echt niet weinig, dus kunt U zich voorstellen, wat er overblijft en bij terugkeer niet wordt ingeleverd. Dit is pure diefstal. U begrijpt als lezer nu dus wél, waarom er laatst geen quorum was en waarom de mensen van P.L. daar niet aan mee werkten. Commewijne verzuipt, en de pagepaai reist. Misschien dat die meneer die zich “president van Nickerie” laat noemen en de gemeenschap reeds had verteld, dat er collega parlementariërs zijn, die een reisgeil gedrag vertonen, u kunt vertellen, waarom deze papegaai weer zonodig naar Quebec moest afreizen. U kiezer, kan hiermede hoop ik, nu eindelijk zien, hoe u bedonderd wordt, hoe men lak heeft aan uw geschreeuw en dat ze alleen uw stem nodig hebben, wanneer u in het hokje staat.

U te willen laten geloven, dat anderen het slecht hebben gedaan is één, maar het zelf beter te doen is twee. En hiervan is bitter weinig zo u wilt haast niets waar gemaakt. Men is constant bezig met zichzelf goed te spekken. Wonen er al kiezers in één van de 18.000 woningen? Rijden wij al over die Fly-overs? Zijn er schepen aangemeerd aan de diepzeehaven? Hebt u als kiezer al iets kunnen merken van al die geweldige ratings en winsten van Staatsolie in uw portemonnee? Het antwoord is helaas neen, omdat u daar volgens vooral die papegaai, daar geen aanspraak op maakt, zodat zijn veelvuldige buitenlandse reizen (daggelden) gegarandeerd zullen blijven. Het is makkelijk de splinter in andermans ogen te zien, maar moeilijk is de balk in eigen ogen te zien. Het tijdelijke is zichtbaar, maar in 2015 zullen we zien wat nu nog onzichtbaar is. A tan so!

Een bedonderde burger

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/Ingezonden / De West / Fos Network

04-11-2012

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2012. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics