Nickerie.Net, maandag 28 januari 2013


Brandstoftanker belandt in trens in Nickerie

Nickerie - Een brandstoftanker belandde vanmiddag in Nickerie aan de Gemaalweg, in de westelijke polder, in de langslopende trens. De brandstof die geleverd moest worden aan de EBS-centrale in de Clarapolder, is afkomstig van servicestation Mahespalsingh.

975c1aff4c28e99a6dc5a656a0b42cee.jpgDe brandstoftanker is over de kop geslagen aan de Gemaalweg.

De tanker is over de kop geslagen. De chauffeur kan nog niet aangeven hoeveel brandstof in de tanker zit. De brandweer die ter plekke is, heeft het gebied afgezet. Remie Markeloo van de brandweer Nickerie zegt aan Starnieuws de brandstof overgegoten moet worden in een lege tanker. Dan zal het voertuig op zijn wielen teruggezet worden. Dit zal onder begeleiding van de brandweer geschieden.

Intussen heeft de brandweer de mensen in de naaste omgeving gevraagd om hun woningen te verlaten, omdat er brandgevaar bestaat. De weg is ook afgesloten, deelt Markeloo mee. Markeloo zegt dat er in dit stadium nog niet aangegeven kan worden hoeveel brandstof er in het voertuig zit. De stukken moeten nog opgehaald worden. Eerste prioriteit van de brandweer is de veiligheid van mensen te garanderen.

Wanita Ramnath

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

28-01-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics