Nickerie.Net, maandag 28 januari 2013


Ziekenhuis van Wageningen wordt gerehabiliteerd

Nickerie -  Het ziekenhuis van Wageningen, de Petronella Kliniek, verkeert in een slechte staat. Er wordt alleen nog maar poli in het gebouw gehouden door de Regionale Gezondheids Dienst. Hier zal verandering in komen.  Het ziekenhuis van Wageningen wordt een dependance LMSZN. Elias moet het domeingrond waarop het ziekenhuis in Wageningen nu staat, aanvragen.

550ba78797e21c64a98276eb2cbed8d0.jpgHet ziekenhuis van Wageningen in het district Nickerie.

Er zijn middelen vrijgemaakt om het ziekenhuis te renoveren. De bewoners van Wageningen klagen over het gebrek aan goede ziekenhuiszorg. Nu gaat elke derde week van de maand een internist van LMSZN naar Wageningen en Coronie om poli te houden. Als iemand ziekenhuiszorg nodig heeft, moet de persoon naar Nieuw Nickerie.

Directeur Elias van Streekzienhuis Nickerie zegt aan Starnieuws dat na goedkeuring door de regering alles in het werk gesteld zal worden om ook de gemeenschap van Wageningen de noodzakelijke ziekenhuiszorg te bieden. Het gebouw is behoorlijk verwaarloosd. Minister Michel Blokland heeft afgelopen jaar het verplegende personeel van het centrum verrast met een bezoek. De loshangende plafonddelen zitten vol met vleermuis afval, niet alle kamers beschikken over koeling en er zitten wespen in de verkasting.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS / Fos Network

28-01-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics