Nickerie.Net, maandag 04 maart 2013


Jawalapersad wint open Hindostaans songfestval

Nickerie -  Jainath Jawalapersad uit Henarpolder is zondagnacht om kwart voor twee uitgeroepen tot winnaar van het open Hindostaanse songfestival 2013 in Nickerie met het lied 'Kisi se mujhe pyaar ho kisi ka intezaar ho'. Op de tweede plaats eindigde Oesha Mahabier met twee punten minder. Ranjeeta Paladsing mocht de derde plaats bezetten en de vierde en vijfde plek zijn respectievelijk gewonnen door Soeradj Badri, en Radj Achaibar.

93394a1031bfb29ffecc064afc205622.jpgDe beste zangers van het songfestival: Jainath Jawalapersad, Oesha Mahabier, Ranjeeta Paladsing, Soeradj Badri en Radj Achaibar.

Shoebas Ramjiawan nam de prijs van beste entertainer mee naar huis. De oudste deelnemer was Mangroe Shankar (73) en de jongste Shivanie Chhatta (12). Beiden kregen een plakkaat. 21 contestanten, negen dames en twaalf heren, hebben meegedaan aan dit evenement.

Nickerie Youth Promotions organiseerde het songfestival voor de eerste keer nadat sedert 2006 het laatste Hindostaanse songfestival was gehouden door anderen. De publieke belangstelling was goed, maar het festival heeft te lang geduurd.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

04-03-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics