Nickerie.Net, zondag 10 maart 2013

Ook Takdierboys wint van Santos in Nickerie

Nickerie - Santos heeft zaterdag zijn zoveelste wedstrijd verloren. Velen vragen zich af waaraan het ligt dat de Nickeriaanse club thuis dit seizoen nog geen enkele wedstrijd heeft kunnen omzetten in winst. Santos speelde een heel mooie eerste helft, waarbij Giovanni de la Fuente in de 40e minuut het net vond. Hij noteerde 1-0 voor Santos.

997c8f05956d496010d45ea9d756057e.jpgDoelman Desmond Ost van Santos duikt in de juiste hoek maar mist de bal.

Na de rust tapte Takdierboys uit een ander vaatje, want het was Mevin Valies z'n dag. Hij maakte een hattrick door in de 51e, 52e en 59e minuut te scoren. De wedstrijd eindigde 3-1 voor Takdierboys.

Volgens trainer Glenn Dors van Santos heeft Takdierboys gretig gebruik gemaakt van de twee dekkingsfouten en zo kon de spits Valies verandering brengen in de wedstrijd. Hij merkt op dat de spelers overenthousiast waren, waardoor ze de achterhoede hebben verwaarloosd.

Trainer Humphrey Roemer van Takdierboys, erkent dat Santos een goede eerste helft heeft gespeeld. Hij denkt dat door vermoeidheid van zijn spelers de eerste helft minder goed is gegaan, maar toen ze in de tweede helft aantraden waren de opdrachten doelpunten maken en balverlies voorkomen. De opdrachten zijn volgens Roemer goed uitgevoerd in de tweede helft, waardoor de overwinning behaald is.