Nickerie.Net, zondag 17 maart 2013


Ongeval met dodelijke afloop in Nickerie

17/03/2013 11:30 - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - In Nickerie heeft zondagochtend een ongeluk met dodelijke afloop plaatsgevonden. Met de dood van de 28-jarige Neeraj Shewdat, beter bekend als Tasho, is het totaal aantal verkeersslachtoffers voor Suriname op negen gekomen.

Doordat de bestuurder de macht over het stuur verloor, is de bestelbus over de kop geslagen met een dodelijk slachtoffer als gevolg.Doordat de bestuurder de macht over het stuur verloor, is de bestelbus over de kop geslagen met een dodelijk slachtoffer als gevolg. Foto: Beta Debidien

Het ongeval vond plaats ter hoogte van de Waterloosluis ongeveer een kilometer verwijderd van Nieuw Nickerie.

Shewdat zat samen met zijn broer Karan en de bestuurder S.T. in een bestelbus die uit Nieuw Nickerie kwam en richting Groot Henarpolder reed. De laatste twee zijn er ernstig aan toe en zijn opgenomen in het ziekenhuis in Nickerie.

Voorlopig onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de bestuurder de controle over het stuur heeft verloren waardoor het voertuig over de kop ging. Volgens hoofdinspecteur van politie Stanley Benschop zijn alle drie inzittenden weggeslingerd uit het voertuig. Het lichaam van het slachtoffer lag op vijftien meter verwijderd van het voertuig. De bestuurder belandde ongeveer twintig meter verwijderd van het voertuig, terwijl de derde man op enkele meters afstand teruggevonden werd.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

17-03-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics