Nickerie.Net, zondag 24 maart 2013


Sark organiseert NiCoPA-rally in april

22/03/2013

NIEUW NICKERIE - De Surinaamse Auto Rally Club (Sark) organiseert in het weekeind van 20 april de NiCoPa-rally. De start vindt op die zaterdag om acht uur ’s avonds plaats voor het districtscommissariaat in Nieuw Nickerie. “Het district wordt in dat weekeind getransformeerd tot Ozon City” zegt Vinoj Sewberath Misser, voorzitter van de Sark.

Sark-voorzitter Vinoj Sewberath Misser (m) geeft uitleg over de komende NiCoPa-rally.Sark-voorzitter Vinoj Sewberath Misser (m) geeft uitleg over de komende NiCoPa-rally. Foto: Beta Debidien

De rally voert door de districten Nickerie, Coronie, Saramacca en Paramaribo, met als finish het Flamboyant Park. Er wordt gereden tot middernacht. Sewberath Misser verwacht ongeveer tachtig equipes uit Paramaribo en twintig uit het westen van het land.

Het geheel wordt gesponsord door de Ozon -fabrikant Consolidated Industries Corporation, die dit weekeind al beingt met het organiseren van activiteiten voor winkels in het district. Lions Club Nieuw Nickerie zal gedurende het weekeind ook activiteiten houden met als doel de opbrengsten terug te geven aan de gemeenschap.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / dWT

24-03-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics