Nickerie.Net, dinsdag 23 april 2013


 

Organisatie NiCoPa-rally tevreden met verloop

 

22 Apr, 01:00

 
 

De organisatie van de NiCoPa-rally is dik tevreden met het resultaat. Hoofduitzetter Diego Chin A Sen van de SARK meldt dat de laatste equipe zich zondagmiddag tegen 17.30 uur heeft aangemeld in het Flamboyantpark.

Dinsdagavond wordt in het SARK-clubhuis aan de Kochstraat de winnaar bekend gemaakt, terwijl de prijsuitreiking voor de Nickeriaanse deelnemers tegelijk in de Nickerie Tennis Club zal plaatsvinden. De NiCoPa coördinator Edgar van Genderen, project voorzitter van de Lions Nw. Nickerie, Arif Laigsmohamedkhan en de Lions president Nw. Nickerie, Anoepkoemar Ramadhin zijn dik tevreden over het verloop van de rally. Zij zijn trots op de bijdrage en participatie van Nickerianen en verwachten over twee jaar een grotere opzet van de NiCoPa-rally. Dit jaar hebben minder equipes meegedaan uit Paramaribo én Nickerie.

Ook SARK voorzitter, Vinoj Sewbaratmisser, en directie-lid van CIC, Kathleen Healy, blikken terug op een geslaagde activiteit. Aan de rally hebben 85 equipes deelgenomen. De rallyrijders zijn aan hun trekken gekomen, het district heeft ook een opleving meegemaakt. Van Genderen bedankte namens de organisatie de CIC en de Lions, districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh, de politie, de brandweer en het publiek voor hun ondersteuning, enthousiasme en sportiviteit. Er waren helemaal geen calamiteiten, meldt de politie.

aba3b44d3afff654e7683d210d9ee83d.jpg

De NiCoPa-rally startte zaterdagavond in Nickerie en eindigde zondagmiddag in Paramaribo.

Lorenzo Ramcharan van Horizon Expedition, een eerdere winnaar van de NiCoPa rally. 

 

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS/Fos Network

23-04-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics