Nickerie.Net, zaterdag 04 mei 2013


Weer pand afgebrand in Nickerie

In drie dagen tijd zijn er twee branden in Nickerie genoteerd. Vanmorgen is de woning van familie Sherbeg Dilrossan aan de Beatrixweg in de vlammenzee opgegaan. Op een auto na, kon niets meer gered worden.

91a1d9168b0941b5f3cc53b0edd9d914.jpgHet uitgebrand pand van de familie Sherbeg Dilrossan aan de Beatrixweg.

Op het moment dat de brand uitbrak, was alleen de vrouw des huizes aanwezig. Zij was achter het huis bezig in de tuin. Sherbeg vindt het verschrikkelijk dat alles verloren is gegaan. Volgens adjunct hoofdbrandmeester Steven Sibelo, is de brandweer na ongeveer tien minuten gearriveerd op het brandadres. De afstand heeft de brandweer parten gespeeld.

Toen de brandweer aankwam, stond het pand al in lichterlaaie. Er kon alleen nablussingswerk worden verricht . "Het voertuig van de eigenaar konden wij redden door een van de zijruiten stuk te slaan, omdat de auto op slot was", zegt Sibelo aan Starnieuws.

Volgens de eigenaar was het pand verzekerd. Sherbeg die militair is van beroep, weet nog niet hoe zaken zich zullen uitpakken nu hij alles kwijt is. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Twee dagen geleden is Sita's supermarkt afgebrand. Het onderzoek is nog gaande.

 

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

04-5-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics