Nickerie.Net, donderdag 16 mei 2013


Bestuurder verkeersongeval Nickerie aangehouden

De bestuurder van het voertuig dat vanmorgen betrokken was bij een verkeersongeval aan de Abdul Ghani Madharweg in Nickerie, S.J., is aangehouden. Bij het ongeval waarbij het voertuig over de kop ging en op de berm terecht kwam, is de 27-jarige Baktradj Joegan, meer bekend als Soeradj, om het leven gekomen.

Politiecommandant Stanley Benschop zegt aan Starnieuws dat Joegan met zijn neef S.J. die het voertuig bestuurde was. Ze waren samen naar café Havana Lounge te Zeedijk geweest. Het ongeval deed zich omstreeks half vijf in de ochtend voor toen de twee op weg waren naar huis.

De bestuurder verloor de controle over het stuur bij de bocht, waarbij de auto over de kop ging. S.J. kwam met de schrik vrij, maar voor zijn neef Soeradj liep het fataal af.

Benschop zegt dat hangende het onderzoek het rijbewijs van S.J. is ingevorderd en dat de bestuurder ook is aangehouden. Een blaastest wees uit dat S.J. ver boven het maximale alcoholgehalte zat. Landelijk is het aantal verkeersdoden met Joegan geklommen naar achttien.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

15-5-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics