Nickerie.Net, vrijdag 07 juni 2013


Nieuwste technieken bij herniaoperatie Nickerie

06/06/2013 19:52 - Beta Debidien

NIEUW NICKERIE - De Cubaanse orthopedisch chirurg Enrique Gonzales heeft dinsdag de nieuwste technieken toegepast bij een hernia-operatie in het Lachmipersad Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie (LMSZN). De operatie is succesvol verlopen, meldt PR-man Edward van Genderen.

De chirurg Enrique Gonzales bezig met de ingreepDe chirurg Enrique Gonzales bezig met de ingreep Foto: LMSZN

Anesthesist Inder Jaglall is onder de indruk van de deskundigheid van de chirurg die eerder werkzaam was in het Castro Ziekenhuis in Havanna Cuba. "Wij zijn op de goede weg om de zorg op een hoger niveau te bieden aan de gemeenschap in het westen van het land", zegt Jaglall.

De patiŽnt werd na de ingreep voor enkele uren ondergebracht in de Medisch Care Unit (MCU) van het ziekenhuis en is donderdag overgebracht naar de mannenafdeling. De patiŽnt mag na zes weken weer zijn arbeidsactiviteiten hervatten. Antoine Elias, algemeen directeur van het LMSZN is zeer ingenomen met de recente ontwikkeling die zijn inrichting doormaakt. Hij is blij dat het ziekenhuis met behulp van buitenlandse artsen steeds meer mogelijkheden biedt aan de gemeenschap. De chirurg blijft een langere periode in het ziekenhuis werken om de gemeenschap te kunnen blijven dienen.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/dWT

07-06-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics