Nickerie.Net, woensdag 19 juni 2013


Project Scholierenmoeders in Nickerie

Nickerie - Het Project Scholieren Moeders van het ministerie Sport en Jeugdzaken draagt zorg voor hulpverlening aan scholierenmoeders op glo- en voj-niveau. Vooralsnog is er begeleiding geboden aan moeders uit Paramaribo en randdistricten. Er blijkt echter een ook behoefte aan begeleiding in de overige districten. Vandaar het voornemen van decentralisatie van de hulpverlening. Het decentralisatieproces zal ook in het district Nickerie van start gaan.

Het PSM zal aanwezig zijn op de Jongeren Informatiebeurs Nickerie 2013, welke wordt georganiseerd door Stichting Jongeren Welzijn in samenwerking met het onderdirectoraat Jeugdcentra van het ministerie Sport en Jeugdzaken. Aldaar zal de gelegenheid worden geboden aan tienermoeders, al dan niet schoolgaand, hun naam op te geven voor registratie.

Geregistreerd zijn bij het PSM stelt je niet alleen in de gelegenheid om de dagschool wederom te bezoeken, maar ook om met begeleidingsactiviteiten mee te doen, om aan (vak)trainingen deel te nemen, iemand te hebben om mee te praten en vragen te stellen over allerhande onderwerpen. De beursdagen zijn 20 juni (09.00 uur tot 15.00 uur) en 21 juni (09.00 uur tot 13.00 uur en 17.00 uur tot 21.00 uur). De locatie is de Ramdjanee/Sital Singhschool.

 

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/DBS

19-06-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics