Nickerie.Net, woensdag 10 juli 2013


Gevonden lijken in Nickerie geļdentificeerd

Nickerie - De twee ontzielde lichamen die de politie de vorige week had geborgen op twee afzonderlijke locaties in Nickerie zijn intussen geļdentificeerd. Dit deelt de gewestelijke politiecommandant van Nickerie, Stanley Benschop mee. Op zaterdag 22 juni werd uit de Nickerierivier nabij de Hazardsluis het ontzielde lichaam van een man opgevist. Na een week was het lijk nog niet geļdentificeerd. Nadat door de gpc een oproep was gedaan via de media aan de gemeenschap, waarbij het signalement van het ontzielde lichaam werd verschaft is de man geļdentificeerd door de tatoeage die hij op zijn linker bovenarm had.

In leven luisterde hij naar de naam Sandikromo Reanto Suharto geboren te Paramaribo op 29 september 1975, had geen vaste woon of verblijfplaats en was laatstelijk woonachtig bij vrienden in Nickerie. Suharto is door verdrinking om het leven gekomen en is vermoedelijk tijdens het vissen te water geraakt en verdronken. Van de familie die het lijk is komen identificeren heeft de politie vernomen dat de man niet kon zwemmen. Het ontzielde lichaam is afgestaan aan de familie, die het voor de begrafenis heeft meegenomen naar Paramaribo.

Het tweede lijk werd enkele dagen later ontdekt in een sloot aan de Theodorusweg te Waldeck en bleek dat van een man te zijn, die bekend stond als 'Wakka'. Ook dit lijk is inmiddels geļdentificeerd als te zijn dat van Linden Forbes Samson Yard. Ook het ontzielde lichaam van Yard werd afgestaan aan de familie en is intussen reeds aan de schoot der aarde toevertrouwd.

 

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/No Spang

10-07-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics