Nickerie.Net, donderdag 08 augustus 2013


Onthoofde lijk aangetroffen bij pompgemaal in Nickerie

In Nickerie is het onthoofd lichaam van een man gevonden. Het lichaam is 50 meter verwijderd van het hoofd aangetroffen. De sluiswachter van het pompgemaal aan de Gemaalweg heeft omstreeks kwart voor vijf vanmiddag de lugubere ontdekking gedaan. Tijdens de bediening van de sluis, zag hij een hoofd op het water drijven.

8abdd86bf5e0bf88a9d787464f1959f9.jpgHet stoffelijk overschot van de man wordt in een lijkenauto geladen.

De politie die is ingeschakeld is nog ter plaatse met 14 man. Het gebied is afgezet in opdracht van de Gewestelijke Politiecommant Stanley Benschop. “Het is de tweede keer dat ik dit meemaak in mijn 41-jarige carrière,” zegt Benschop aan Starnieuws over de onthoofding. "Het gaat om een zeer ernstig delict." Het slachtoffer is vermoedelijk van creoolse afkomst. Het lijk is in verre staat van ontbinding. De politie schat dat het stoffelijk overschot al 3 tot 4 dagen in het water lag.

Het onderzoek wordt voortgezet op de locatie waar het hoofd en het lichaam afzonderlijk van elkaar zijn gevonden en in het lijkenhuis. In Nickerie zelf is niemand als vermist opgegeven, meldt Benschop.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net/DBS

07-08-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics