Nickerie.Net, dinsdag 27 augustus 2013


Santokhi trekt fel van leer tegen economisch beleid

Paramaribo - VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi is fel van leer getrokken tegen het “verwoestend financieel-economisch beleid van de regering.” Hij heeft een dringend oproep gedaan aan de bewindvoerders de waarschuwende woorden van professor Anthony Caram ter harte te nemen. Caram heeft recent een lezing gehouden over de financieel-economische staatshuishouding.

3ddc75f04f02b2968427d3beb5d2ea5c.jpgVHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi en partijtopper Ganesh Kandhai op de informatiebijeenkomst in het ressort Blauwgrond.

Santokhi had ook geen goed woord over wat hij noemde het “desastreuze veiligheidsbeleid” van de minister van Justitie en Politie. “Terwijl de criminaliteit iedere dag steeds meer verruwt en het aantal zwaar getraumatiseerde slachtoffers schrikbarend toeneemt, is de politieleiding zo schaamteloos publiekelijk te verkondigen dat misdaden aan het afnemen zijn... Hoelang kun je doorgaan een vreedzaam volk op zo’n gemene wijze te tergen?”, zei de VHP-voorman.

De partijleider sprak zondagavond tijdens een informatiebijeenkomst in het ressort Blauwgrond. De vergadering maakte deel uit van een reeks die de partij gepland heeft tussen juli en december. Gedurende deze periode worden alle ressorten van alle kiesdistricten waar de VHP-kernen zich bevinden, aangedaan. De partij is bezig met een fundamenteel transformatieproces met het doel deze te herstructureren en in te richten tot een model democratische politieke organisatie.

Santokhi: “De VHP zal niet meer worden opgehangen aan personen, maar worden opgetrokken langs solide, op democratische wijze tot stand gekomen structuren.” Partijdeskundigen leggen op de informatiebijeenkomsten uitvoerig alle bijzonderheden van het nieuwe systeem uit en de kernleden krijgen de gelegenheid vragen te stellen.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /NSS

27-08-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics