Nickerie.Net, woensdag 28 augustus 2013


Verhoogde verkeerscontrole Nickerie in de vakantie

Nickerie - De verkeerscontrole in het district Nickerie is in de vakantie verhoogd. Gewestelijk politiecommandant van Nickerie, Stanley Benschop, zegt aan Starnieuws dat door de vakantie het aantal voertuigen op de straten van het rijstdistrict toegenomen is. Om de veiligheid in het verkeer op te voeren, zijn de controles verscherpt. Zo zullen er meer blaastesten afgenomen worden.

Drie units van de politie zijn voor dit werk ingezet. “De bikers, de motorsurveillance en de afdeling verkeer. De controles gaan tot Burnside. Door de vakantie krijgt het district veel meer vakantiegangers. Niet iedereen die het slachtoffer wordt in het verkeer is altijd verkeerd. Vaak genoeg zijn het onschuldige mensen die slachtoffers worden door het gedrag van een ander. Daarom zullen de blaastesten en de snelheidscontroles opgevoerd worden en de sancties zullen niet uitblijven”, benadrukt Benschop.

De verkeersveiligheid was rond Carifesta opgevoerd in het district. Benschop heeft besloten om dit te blijven handhaven, totdat de vakantieperiode om is. Hij hoopt dat hiermee veel leed bespaard kan worden, maar benadrukt dat alle weggebruikers moeten zorgen voor hun eigen veiligheid en voor die van anderen.

Wanita Ramnath

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / NSS

28-08-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics