Nickerie.Net, dinsdag 03 september 2013


Leugenmachine van Bouterse op wanhoopstour

Paramaribo - ‘De leugen regeert’, zei toenmalig koningin Beatrix in 1999 over de journalistiek in Nederland. Ze zou haar oor ook eens te luisteren moeten leggen bij de huidige Surinaamse regering onder leiding van Bouterse! Acute tinnitus zou het gevolg zijn. Volgens Melvin Linscheer, de directeur van Nationale Veiligheid, heeft Dino Bouterse ‘helemaal niks meer te maken met Counter Terrorism Unit’. In het begin zou hij nog wat ‘logistieke diensten’ verlenen aan de vage speciale eenheid, maar Dino is helemaal niet in dienst van de overheid. Domme journalisten!

De leugen regeertMet behulp van, met staatsmiddelen duur betaalde prof. Hubert Rampersad, probeerde Dino Bouterse zijn imago enigszins op te poetsen. Hij zou een ' merk' zijn. Inmiddels is het wel duidelijk wat voor een merk hij bedoelde. Het eindigt vooral achter de tralies!

 Ruim drie dagen hadden ze nodig om deze verklaring te bedenken. Gelukkig hebben we nog de beelden van vader Desi, waarin hij duidelijk aangeeft dat zijn oogappel een leidinggevende positie heeft bij de CTU. Want alleen de áller besten worden toegelaten tot die functie, zegt een trotse Bouterse, en zijn zoon is de allerbeste. En er zijn getuigen, die Dino nog gezien zeggen te hebben bij acties van het CTU.

De vraag is hoe de president het schandaal rond zijn criminele zoon gaat gebruiken. Is hij bezig afstand te nemen van zijn zoon, en dus in feite zijn zoon op te offeren? Alles voor nog een regeertermijn? We zijn benieuwd welke staart deze affaire krijgt!


GMAP vraagt Linscheer informatie over salaris Dino Bouterse

Amsterdam – Het Suriname comité GMAP heeft naar aanleiding van de verklaring van Mevin Linscheer dat Dino Bouterse niet in de Counter Terrorism Unit, CTU, zit, in een open brief aan de directeur Nationale Veiligheid gevraagd, waarom Dino Bouterse dan wel overheidssalaris ontvangt? GMAP zegt uit exclusieve en betrouwbare bron te weten dat Dino Bouterse, nadat hij in de leiding van CTU was benoemd, tot zijn arrestatie, op de ‘pay roll’ van de overheid stond.

Volgens het comité staat ‘het betalen van salaris gelijk aan het formaliseren van een werkrelatie’. GMAP stelt ‘dat Linscheer nu een gekunstelde verklaring uitgeeft omdat Dino Bouterse, zoon van de president, in Amerika vastzit op verdenking van drugs- en wapenhandel en daarmee de CTU en Suriname compromitteert.

Het Suriname comité wijst erop ‘dat niemand minder dan de president bij de CTU aanstelling van Dino Bouterse zei trots te zijn op zijn zoon en dat die tot de allerbesten zou behoren’. GMAP noemt de ontkenning van Linscheer dat Dino Bouterse in CTU zit ‘ongeloofwaardige en doorzichtige poging tot damage control’.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /Parbode/ GFC / FOS Network

03-09-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics