Nickerie.Net, dinsdag 17 september 2013


Introductie Mr. Jagernath Lachmon Memorial Sport Toernooi

Borstbeeld Mr. Jagernath Lachmon in Nieuw Nickerie. Een comité van VHP'ers en vrienden introduceert het Mr. Jagernath Lachmon Memorial Sport Toernooi op 29 september. Vertegenwoordigers van de tien districten zullen het tegen elkaar opnemen in verschillende takken van sport. Het comité heeft gemeend om de idealen van wijlen Lachmon op deze dag tot uitdrukking te brengen. Sporters uit de districten zullen broederlijk en sportief de gelegenheid hebben om tegen elkaar uit te komen. Voor de eerste keer wordt er in vier takken van sport: voetbal, dammen, troefcall en slagbal uitgekomen, waarbij de winnaars in aanmerking komen voor een wisseltrofee.

013292ac291dcf06b0ace9d8805f2a9a.jpgDe activiteiten vangen aan om tien uur ís morgens en vinden plaats op het Nacionello Sportpark aan de Tout Lui Fautkanaalweg. Op deze dag zullen er ook speciale cookout tenten zijn en zullen uiteenlopende etenswaren verkrijgbaar zijn. Het comité stelt dat de ziel van de heer Lachmon tevreden zal zijn, om te zien hoe sporters uit alle districten van Suriname, ongeacht culturele, etnische en politieke achtergronden op harmonieuze wijze tegen elkaar uitkomen.

Het comité is van plan om dit sporttoernooi een jaarlijks terugkerend karakter te geven. De VHP-jongeren zullen aan het eind van dit toernooi om zes uur 's middags starten met een 'Back to School Party', waarbij er optredens zullen zijn van onder andere Kasimex Houseband en de VHP Houseband.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net  /  NSS

17-09-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics