Nickerie.Net, donderdag 19 september 2013


VHP-Nickerie wil herstel relatie Nederland

19/09/2013 02:05 - Beta Debidien

NIEUW-NICKERIE - De VHP gaat voor de regeermacht bij de verkiezingen van 2015 en zal daarna allereerst de relatie met Nederland herstellen en onze diaspora voor Suriname interesseren. Dat zei Sharda Thakoer dinsdag op een ressortsvergadering van de partij in de Corantijnpolder, Nickerie.

Het publiek tijdens een ressortvergadering van de VHP, dinsdag in de Corantijnpolder (Fotografie Akhiel Mahabier).

Naast de relatie met Nederland gaat de VHP voor herstel van de inrichting van de staat en de internationale betrekkingen. Thakoer wees het goed opgekomen publiek op het huidige ongecontroleerde uitgavenbeleid van deze regering die volgens haar pijnlijke gevolgen heeft voor het sociale, financiële en maatschappelijke leven. De VHP-er wijst veiligheid en criminaliteit in Suriname aan als zorgwekkende punten.

Ook wees de ze haar toehoorders op de vele beloften die niet zijn ingelost door de beleidmakers. Er is niks te merken van de brug die over de Corantijnrivier tussen Suriname en Guyana gebouwd moet worden en tot op heden is geen van de achttienduizend woningen in Nickerie opgezet. Vanwege de slechte situatie in de rijstsector denkt Thakoer niet dat Suriname de beoogde voedselschuur van de Caricom wordt.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net  /  dWT

19-09-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics