Nickerie.Net, vrijdag 25 oktober 2013


Drie verkeersdoden in 1 dag in Nickerie

Bij een verkeersongeval in Nickerie zijn twee vrouwen om het leven gekomen, waarmee het aantal dodelijke verkeersslachtoffers is gestegen naar 61. Vanmorgen overleed een 73-jarige fietser ook in het verkeer aan de Deliweg.

65749698b622df7bc53767f2a8736681.jpgDe twee slachtoffers zaten in een personenauto en reden vanuit South Drain richting Nieuw Nickerie. Op een gegeven moment moet de auto van de weg zijn geraakt en is hij over de kop gegaan en in het kanaal langs de weg terecht gekomen. Gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop zegt aan Starnieuws dat de twee vrouwen gedurende enkele uren in het kanaal hebben gelegen, alvorens ze ontdekt zijn. De hulpdiensten, politie en brandweer zijn nog ter plaatse om de lijken te bergen. Het ongeval heeft zich voorgedaan zon twee kilometers verwijderd van Adron.

Intussen heeft de arts Prem Lachmon de dood vastgesteld. Zowel hij als Benschop zegt dat het vermoedelijk om buitenlanders gaat. De vrouwen zijn van gemengd ras. Lachmon vermoedt dat het ongeval zich omstreeks 12 uur vanmiddag moet hebben voorgedaan. Hoogstwaarschijnlijk zijn de vrouwen door verstikking om het leven gekomen, maar dat moet nog exact worden bepaald, zegt Lachmon. De slachtoffers vertonen geen uiterlijke verwondingen.

Het voertuig wordt morgen gekeurd, waarna duidelijk zal zijn wat de oorzaak van het ongeval is geweest. De identiteit van de slachtoffers zal dan ook bekend zijn.

Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net  /NSS

25-10-2013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2013. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics