Nickerie.Net, woensdag 01 januari 2014


Pagara-estafette Nickerie trok ruim 4500 bezoekers

De pagara-estafette in Nickerie heeft duizenden bezoekers getrokken. De festiviteiten rond de jaarafsluiting zijn om 11.00 uur vanmorgen begonnen. De pagara-estafette is een groot succes geworden. De commissie jaarafsluiting had gemikt op een lengte van 700 meter, maar uiteindelijk werd de pagara 1.100 meter lang. Het bedrijfsleven heeft goed ingespeeld op dit evenement.

ee125b2391ed0821fed7d0476621cdf3.jpg___nickerie.jpgDuizenden bezochten de pagara-estafette in Nickerie.

Diverse muziekgroepen hebben opgetreden om het publiek te vermaken. Ruim 4.500 mensen waren 'live' getuige van dit oudejaars-pagara-festijn. De brandweer is tevreden over het verloop. De pagara-estafette is dit jaar vanaf de Doerga Mall gestart en er is een ronde gemaakt om het Brasa- en Volksplein. Volgens de gewestelijk politiecommandant Stanley Benschop is Nickerie de veiligste plek in Suriname om een pagara-estafette te houden. Hij geeft aan dat de commissie heeft gewerkt aan de verbeterpunten van het vorige jaar. Zo is er speciaal voor de kinderen op het Willemsplein trampoline met springkussen opgezet. Er waren ook andere activiteiten voor hen.

Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh zei dat Nickerie alle slechte zaken van het haast afgelopen jaar moet wegschieten en met een goede en frisse start het nieuw jaar tegemoet gaat. De activiteiten in Nieuw Nickerie zullen tot 23.00 uur doorgaan waarna de mensen zich zullen terugtrekken om thuis hun pagara’s af te schieten.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net / ASP / Fos Network

31-12-202013

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright © 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics