Nickerie.Net, maandag 27 januari 2014


Monorath: Nieuw Suriname niet met NDP

27/01/2014 Redactie dWT Online

PARAMARIBO - De politieke partij Nieuw Suriname (NS) gaat niet samenwerken met de Nationale Democratische Partij (NDP). Tenminste, als Harish Monorath de nieuwe voorzitter wordt. Dat zegt hij in de maandageditie van de Ware Tijd.

Harish Monorath van Nieuw Suriname is van plan de verkiezingen in te gaan, maar sluit een samenwerking met de Nationale Democratische Partij, waarmee hij in het machtscentrum kwam, volledig uit. Harish Monorath van Nieuw Suriname is van plan de verkiezingen in te gaan, maar sluit een samenwerking met de Nationale Democratische Partij, waarmee hij in het machtscentrum kwam, volledig uit. Foto: dWT Archief

"De Mega Combinatie heeft munt geslagen uit onze verdeeldheid, door ons geen regeringsverantwoordelijkheid toe te bedelen."

Er moeten nieuwe verkiezingen worden gehouden om het leiderschap van de partij, nadat de rechter oordeelde dat de uitverkiezing van John Nasibdar niet rechtsgeldig is. Maar er is nog geen datum in zicht, zeggen beide de rivalen.

Ondanks de verdeelheid voert Nieuw Suriname nu al campagne op weg naar de verkiezingen in 2015, bevestigen Monorath en Nasibdar in afzonderlijke gesprekken met de krant.

 
Bron(nen) / Copyright:

Nickerie.Net /dWT

27-01-2014

WWW.NICKERIE.NET

Email: info@nickerie.net

Copyright 2014. All rights reserved.

Designed by Galactica's Graphics